Фото без описуУ боях проти російської армії загинув військовий з Глибоччини 25-річний Денис Гринчук. Він мав звання старшого солдата.

Про це повідомили на Facebook-сторінці обласного територіального центру комплектування.

Денис Гринчук народився в селі Біла Криниця. Проживав із сім’єю в Мукачево. 6 березня з військовим попрощалися у Білій Криниці.

"Із перших годин вторгнення Росії в Україну підрозділи 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади перебувають у найгарячіших точках зони бойових дій і героїчно боронять нашу країну. Щодня відбуваються жорсткі зіткнення з ворогом, у результаті яких російська армія зазнає величезних втрат у живій силі й бойовій техніці. Вранці 28 лютого 2022 року під час оборони населених пунктів та сутички з ворожою диверсійно-розвідувальною групою героїчно загинув солдат Гринчук Денис Миколайович, 1997 року народження, уродженець Чернівецької області, села Біла Криниця. Він пожертвував задля України найдорожчим – своїм життям. В цю гірку мить щиро поділяємо горе сім’ї загиблого та разом з Вами тужимо в глибокій скорботі. Хай земля буде пухом. Вічна пам’ять герою!"