Фото без опису

 

 

Кваліфікаційні вимоги:

- Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, бакалавра за спеціальністю правознавство (для державних реєстраторів, які здійснюють реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень),

-Сертифікат про підтвердження професійної компетентності у відповідній сфері державної реєстрації (отриманий в установленому законодавством порядку). Інформація про строковість призначення на посаду : На період воєнного стану. Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади органів місцевого самоврядування, на які особи призначені у період дії воєнного стану, оголошується конкурс, передбачений відповідним законом. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Перелік документів, які необхідно надати для участі у доборі на посаду в органи місцевого самоврядування в період дії воєнного стану: 1)Резюме . 2) Заява про надання згоди кандидата на обробку його персональних даних (бланк). 3) Заповнена особова карта (форма П-2 ДС для посадових осіб місцевого самоврядування) (бланк); 4) Фотокартки – 2 шт. (розмір 4 х 6 см); 5) Копія паспорта та ідентифікаційного номеру; 6) Копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; 7) Копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Документи для співбесіди приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення в засобах масової інформації за адресою: вул. Синюка,8, с.Камꞌянка, Чернівецького району, Чернівецької області.