Армії потрібен транспорт. Буковинців просять про допомогу

Армії потрібні автомобілі. Небайдужих буковинців, приватних осіб, підприємців, керівників установ, підприємств та організацій просять надати в користування військовим частинам легкові та вантажні автомобілі високої прохідності, автобуси, санітарні, реанімаційні та бортові автомобілі.

Чи можна не оплачувати комунальні послуги під час війни. Пояснення Уряду

" Питання сплати за житлово-комунальні послуги має бути врегульоване, виходячи з обставин сьогодення. Люди не повинні нести додатковий фінансовий тягар. Про це заявив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Надійний і зручний кордон. Експерти аналітичного центру “Європа без бар’єрів” розповіли про найактуальніші проблеми рубежу на Буковині

Усунути недоліки та зробити кордони прозорими і безпечними. У Чернівцях столичні експерти аналітичного центру «Європа без бар’єрів» спільно з прикордонниками, митниками та органами місцевої влади обговорили питання щодо управління кордонами. Спочатку проаналізували проблеми. Надалі будуть давати незалежну експертну оцінку. Після чого - рекомендувати шляхи їх вирішення.

СБУ закликала українців зберігати спокій при отриманні псевдоповідомлень про замінування важливих об’єктів соціальної сфери

Останнім часом у публічній площині фіксується збільшення повідомлень про нібито мінування важливих об’єктів соціальної сфери по всій території України. У результаті ретельних перевірок з боку СБУ, НацПолу та інших уповноважених на це органів державної влади ці повідомлення не підтверджуються на практиці, а мають на меті створити напругу й панічні настрої в суспільстві.

Державний пільговий кредит на будівництво

Жителі Кам'янецької територіальної громади  мають можливість отримати державний пільговий кредит у Чернівецькому обласному фонді підтримки індивідуального житлового будівництва на селі  під 3% річних терміном до 20 років на такі потреби:

Пориви вітру у селі Багринівка

Під час сильного вітру в с. Багринівка димохідна труба котельні впала на господарські приміщення ліцею, що спричинило  чимало незручностей, закрема відсутність опалення у закладі.  Щоб якнайшвидше відновити подачу тепла до ліцею, староста села  Танасій Васильович Кучурян  у власному гаражі  разом із працівниками  закладу освіти проводять необхідні роботи по встановленню нової  димохідної  труби. За допомогою небайдужих людей у найближчий час буде встановлено димохідну трубу та відновлено опалення ліцею.

Відеозвіт про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора КНП "Глибоцький районний ЦПМСД", с. Кам’янка, 21.04.2021 р.

21.04.2021 р. у приміщенні Кам'янецької сільської ради відбулося третє завершальне засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Глибоцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги», на якому визначився переможець конкурсу.. Ним стала керівник Кам'янецької амбулаторії Ватричук Анжела Михайлівна.